Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home

PDFPrintE-mail

slika005Uručeno 200 novogodišnjih paketića

Uz pomoć prijatelja Banke hrane, prije svega Merkatora CG kome su se pridružili i Crnagoracoop, Klikovac DOO i Primat, Banka hrane je uspjela da obezbijedi 200 novogodišnjih paketića, koje je donirala najugroženijim mališanima sa područja Podgorice, Danilovgrada i Kolašina.

Thursday, 30 December 2010 00:00

Read more...


 

PDFPrintE-mail

Slika-PressSakupljeno 3.5 tone hrane u supermarketima

Fondacija Banka hrane i firma Mercator CG, organizovali su press konferenciju na kojoj su sumirani rezultati akcije “Humanošću protiv gladi”, u kojoj je prikupljeno vise od 3 tone hrane. Na press konferenciji su govorili Dalibor Vuksanovic, PR Banke hrane za akciju “Humanošću protiv gladi”, i Ljiljana Martinović, v.d. direktor sektora marketinga Mercator CG.

Thursday, 09 December 2010 00:00

   

PDFPrintE-mail

slika001Popisivanje, provjeravanje i pakovanje donirane hrane

Volonteri Banke hrane su popisivali donirane namirnice, provjerali da li su u roku trajanja, i pravili pakete od 12kg namijenjene socijalno ugroženim stanovnicima Podgorice i Nikšića.

Thursday, 02 December 2010 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika002Prvi i drugi dan akcije "Humanošću protiv gladi"

U prvom danu akcije “Humanošću protiv gladi” u Podgorici je u tri objekta Mercator Mexa i Rode u kojima se sprovodi akcija sakupljeno skoro dvije tone osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu, i oko 200kg u Mercator Mex supermarketu u Nikšiću.

Sunday, 28 November 2010 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

Poster-Banka-hraneHumanošću protiv gladi, 27. i 28. novembar

Apelujemo na sve građane da 27. i 28. novembra pristupe akciji i doniraju hranu materijalno ugroženim sugrađanima. Dovoljno je da dođu u neki od sledećih supermarketa: Merkator Mex Hipermarket – Gintaš, Roda Supermarket Masline, Roda Supermarket Centar u Podgorici i Merkator Mex Centar u Nikšiću i kupe osnovne životne namirnice dugog roka trajanja u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima (ulje, brasno, šećer, pašte, konzerve, keksovi, sredstva za higijenu i sl.). Kupljenje namirnice doniraju tako što ih na samom izlazu proslijeđuju volonterima koji će se nalaziti pored štanda Banke Hrane. Sakupljena hrana će nakon akcije biti transporotvana Centrima za socijalni rad Podgorica / Nikšić čija je nadležnost dalja distribucija sakupljenih namirnica materijalno ugroženim porodicama. U Podgorici je na spisku Centra registrovano 3000 porodica korisnika MOP-a a u Nikšiču 1544 porodice. Koliko će porodica biti pokriveno ovom akcijom zavisi isključivo od količine prikupljene hrane, tj.od volje građana da doniraju.

Saturday, 27 November 2010 19:28

Read more...

   

Page 171 of 172

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu