Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home

PDFPrintE-mail

slika001Akcija - Cetinje i Danilovgrad

Posredstvom Centra za socijalni rad humanitarna fondacija Banka hrane u Crnoj Gori je danas podijelila 500kg osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu (brašno, šećer, ulje, deterdžent itd.) socijalno najugroženijim porodicama sa teritorije Danilovgrada i Cetinja. Ovom akcijom je obuhvaćeno 50 porodica iz pomenutih opština. To je i simbolična čestitka dana opštine onim građanima Cetinja kojima je ova vrsta pomoći najpotrebnija i koji se nalaze na samom rubu egzistencije.

Saturday, 13 November 2010 19:28

Read more...


 

PDFPrintE-mail

stop poverty17. Oktobar dan borbe protiv siromaštva

Pozivamo sve društveno odgovorne kompanije da se uključe u našu akciju donacijom svojih proizvoda ili, ukoliko se ne bave proizvodnjom ili trgovimom prehrambrenih proizvoda, kupovinom odnosno uplatom odredjene količine namirnica u megamarketu za koji se opredijele i time nam se pridružite u u akciji HRANA JE ŽIVOT! POMOZITE; NE RASIPAJTE, DONIRAJTE koji organizujemo 17. oktobra 2010. godine na MEDJUNARODNI DAN BORBE PROTIV SIROMAŠTVA. Tom prilikom ćemo donirati pakete sa osnovnim životnim namirnicama za 50 socijalno najugroženijih porodica iz Podgorice!

Sunday, 17 October 2010 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika003Akcija povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva

Banka hrane je preko Centra za socijalni rad distribuirala 500 kg osnovnih životnih namirnica materijalno najugroženijim porodicama sa područja Glavnog grada. Osim volontera Banke hrane, u ovoj akciji volontirali su i članovi MENSE (udruženja nadprosječno inteligentnih osoba).

Sunday, 17 October 2010 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika004Zvanično potpisana pristupnica Evropskoj Federaciji Banka hrane ( FEBA )

Banka hrane je na press konferenciji u KIC-u Budo Tomović i zvanično potpisala pristupnicu Evropskoj Federaciji Banka Hrane (FEBA) . Na konferenciji su predstavnici FEBE, Banke hrane Podgorica i Centra za socijalni rad najavili akciju doniranja 500 kg hrane socijalno najugroženijima na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

Friday, 15 October 2010 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika005Hrana se ne rasipa, već je treba dijeliti

Nedavno osnovana prva Banka Hrane u Crnoj Gori, kao humanitarna fondacija čiji je osnovni cilj da doprinese smanjenju siromaštva u Crnoj Gori i da se uključi u borbu protiv gladi i rasipanja hrane, ovih dana je sprovela dvije konkretne akcije. Naime, uz pomoć prijatelja projekta-donatora firmi Crnagoracoop, DMD Delte, Swisslion-a Takovo i Primata-a, a posredstvom Centra za socijalni rad iz Podgorice, Banka hrane je podijelija donaciju više od 100 paketića djeci iz Podgorice, čije su porodice korisnici materijalnog obezbjedjenja porodice prije njihovog polasaka u odmaralište u Bečićima, kao i mališanima koja se trenutno nalaze u odmaralištu na Ivanovim Koritima.

Wednesday, 18 August 2010 00:00

Read more...

   

Page 172 of 172

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu