Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

Thursday, 26 April 2012 06:05

slika001Realizovane 3 akcije u aprilu i uručeno 350kg hrane

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica realizovala je tokom prethodne dvije sedmice tri akcije u kojima je uručeno oko 350kg hrane. Delhaize Montenegro je u najvećoj mjeri obezbijedio osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu koji su uručeni Centru za bezbjedonosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore – Defendologija iz Nikšića, a svoj doprinos je dala i „Atlas“ televizija, koja preko veoma kreativnog urednika i voditelja Boža Bulatovića kroz kviz „Volim Crnu Goru“ već mjesecima pomaže rad Banke Hrane i podstiče humanost i solidarnost. Takođe smo izašli u susret i „SOS“ organizaciji iz Podgorice za pomoć njihovoj dugogodišnjoj klijentici samohranoj majci koja se nalazi u teškom materijalnom stanju, a uz pomoć kompanije „Bar-kod“ uspjeli smo da obradujemo i djecu u JU „Resursni centar za djecu i mlade“ Podgorica krekerima koje nam je ova kompanija donirala.

{fshare}

Read more...

 

PDFPrintE-mail

Tuesday, 17 April 2012 11:01

dscf5270Uručeno 550kg hrane đacima pješacima, MZ Tomaševo

Uručenje oko 550kg hrane (42 porodična paketa) za materijalno ugrožene đake pješake i njihove porodice iz MZ Tomaševo - Bijelo Polje. Ova akcija nas posebno raduje, jer smo srećni što smo izašli u susret mališanima i obradovali ih prigodnim paketima.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Thursday, 29 March 2012 11:20

slika001Obezbijeđena pomoć za 20 najugroženijih porodica  iz Herceg Novog sa evidencije Hrvatskog građanskog društva

Banka Hrane Crne Gore je ovog puta u saradnji sa Hrvatskim građanskim društvom realizovala humanitarnu akciju za materijalno ugrožene porodice sa područja Herceg Novog.
Ovog puta smo za partnera imali Hrvatsko građansko društvo koje broji oko 1500 članova, a osim očuvanja kulturno-duhovne baštine građana hrvatske etničko-kulturne pripadnosti u Crnoj Gori, povremeno realizuje i humanitarne programe, kao što je gerijatrijski program sproveden u opštini Kotor. Fondacija Banka Hrane zajedno sa podružnicom HGD u Herceg Novom je htjela da pokaže da glad i dobra volja ne poznaju granice ni prepreke, pa je u zajedničkoj akciji uručeno oko 300 kg osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu za 20 socijalno najugroženijih porodica sa evidencije HGD. Donaciju je kroz kviz „Volim Crnu Goru“ obezbijedila „Atlas“ televizija i voditelj kviza, estradni umjetnik Božo Bulatović.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Wednesday, 28 March 2012 10:49

slika1Izlagači sa Sajma hrane u Budvi pomogli donacijom Dom starih u Risnu

Održavanje 38. Sajma hrane u Budvi od 20-24.marta, predstavnici humanitarne fondacije „Banka Hrane“ Podgorica su iskoristili da animiraju izlagače da zajedno oplemene ovu manifestaciju i daju joj humanitarni karakter, na taj način što će dio asortimana izloženih proizvoda donirati Domu starih „Grabovac“ u Risnu i time, makar na kratko, obradovati štićenike ovog doma i uljepšati im svakodnevnicu i dati im osjećaj da nisu sami, već da ima humanih ljudi koji misle na njih. Za realizaciju ove akcije Banka Hrane je imala logističku podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Cijeneći principe rada i misiju Fondacije Banka Hrane izlagači su se velikodušno odazvali akciji. Društveno odgovorno poslovanje i osjećaj za humanost i solidarnost pokazale su: Aqua Monta, Industrija mesa Goranović DOO, Privredna komora Srbije, Žitosrem AD, Esensa DOO, Agroživ AD, Imlek AD, Foodland DOO, Illi Company DOO, Jomil DOO, Industrija mesa Topola AD, Jaffa AD, Repro Trade DOO, Vitamin DOO, Zdravo Organik DOO i Žitko AD. Inicijativu za učešće ovolikog broja kompanija iz Srbije inicirala je Prvredna Komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Srbije u Crnoj Gori pa im dugujemo veliku zahvalnost, jer su pokazali da solidarnost i humanost ne poznaju granice.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Tuesday, 20 March 2012 08:07

slika003Donacija oko 550 kg hrane paraplegičarima u Podgorici i Pljevljima

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica realizovala je tokom ove sedmice dvije humanitarne akcije i distribuirala oko 550kg hrane udruženjima paraplegičara u Podgorici i Pljevljima. Uz pomoć našeg stalnog partnera kompanije Merkator CG, a takođe i zahvaljujući crnogorskom pjevaču Božu Bulatoviću kroz promovisanje humanosti i solidarnosti u kvizu „Volim Crnu Goru“ na Atlas televiziji uspjeli smo da prikupimo oko 500kg hrane koju smo uručili Udruženju paraplegičara iz Pljevalja. Takođe smo zahvaljujući društveno odgovornom poslovanju podgoričke kompanije Bar-Kod uspjeli da izađemo u susret i Udruženju paraplegičara iz Podgorice kojima smo donirali oko 45kg smrznutog tijesta i multivitaminskih napitaka na razblaživanje.

{fshare}

Read more...

 
 

Page 137 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteers



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu