Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

Tuesday, 23 October 2012 05:35

slika012Uspješno završena akcija "Svi za jednog, djeci sve"

Tokom akcije "Svi za jednog, djeci sve!" u Podgorici, Nikšiću, Kotoru i Budvi, uspjeli smo da prikupimo 8 TONA I 380 KG HRANE!!! Podgorica 275 paketa , Nikšić 121 paket, Budva 100 paketa, Kotor 252 paketa. Svaki paket je iste težine, oko 10kg, sa utvrđenom sadržinom na početku akcije.  Hrana je raspodijeljena za 10 gradova : Podgorica za 375 porodica, Nikšić za 324 porodice, Šavnik za 12 porodica, Danilovgrad za 14 porodica, Plužine za 9 porodica,  Kotor za 34 porodice, Tivat za 34 porodice,  Budva za 23 porodice, Cetinje za 36 porodica, Kolašin za 31 porodicu.Zahvaljujemo se svim građanima koji su donirali hranu kao i sl. društveno odgovornim kompanijama: Luka Kotor, Maestral hotel i casino, NLB MNE banka, Delhaize MNE, Pivara Trebjesa, Vapor, Oki air, Hipotekarna banka, Ostina Kotor, Albona, doo Klikovac, Wringley, Podravka, Trade Unique, JP Mediteran reklame Budva, Fleka, Total tv, TC "Kamelija", Caffe Babaloo Budva, butik Antaeus, Mesna industrija Goranović. Veliko hvala i svim medijima koji su svoj reklamni prostor besplatno ustupili za promovisanje akcije BH i time doprinjeli da se što veći broj građana informiše o akciji!

Za realizaciju akcije "Svi za jednog, djeci sve" veliku zahvalnost dugujemo svim volonterima iz sve četiri opštine (PG, NK, KO i BD), a naročito Tijani Kovačević (FDES), Slobodanu Đuroviću (FDES), Janku Bulatoviću (Gimnazija "S.Škerović"), Andriji Klikovac (Gimnazija "S.Škerović"), Katini Medigović (BD) i Nemanji Ostojić (KO).

{fshare}

http://www.vijesti.me/vijesti/ne-zna-se-koliko-ima-siromasnih-najugrozeniji-stari-samohrane-majke-clanak-96235

Read more...

 

PDFPrintE-mail

Monday, 08 October 2012 07:38

slika001Banka hrane donirala oko 1500 kg hrane!!!

Suoceni sa cinjenicom da je siromastvom pogodjena i najosjetljivija kategorija naseg drustva, djeca sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, Banka Hrane Crne Gore je odlucila da najveci dio septembarske donacije, uputi udruzenjima koja zastupaju socijalizaciju invalidnih lica i stav da djeci i omladini sa teskocama u razvoju treba pruziti jednake sanse za odrastanje kao i drugima.
Stoga smo, u saradnji sa kompanijom Delhaize, donirali 1.137,5 kg. hrane, NVO “Olaksajmo zivot djeci sa posebnim potrebama” iz Rozaja, Udruzenju roditelja “Oaza” iz Bijelog Polja i “Sigurnoj zenskoj kuci” iz Pljevalja, cime smo nastojali olaksati pocetak funkcionisanja prve institucije ove vrste na Sjeveru.
Takodje smo donirali 420 kg. hrane Centru “1.Jun” i “Resursnom centru za mlade i djecu Podgorice”, koju je obezbijedila firma “Bar-Kod”.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Monday, 03 September 2012 06:13

slika003Donacija mališanima koji ljetuju u dječijm odmaralištu u Bečićima

Poslije akcije uručenja donacija djeci čiji su roditelji na evidenciji Centra za socijalni rad Podgorica, a koji su putovali na ljetovanje na Ivanovim Koritima, Banka Hrane je uz pomoć kompanije Bar-Kod izašla u susret i mališanima koji se trenutno nalaze na ljetovanju u dječijem odmaralištu u Bečićima. Sa 1400 paketića medenjaka obradovali smo 200 djece koji su preko Centra za socijalni rad Podgorica i Centra za socijalni rad Plav (Murino i Gusinje) na sedmodnevnom odmoru u Bečićima.
Sa drugom donacijom firme Bar-Kod od 1150 medenjaka izašli smo u susret Humanitarnoj familiji koju je osnovao g-din Alen Efović, a koji po dolasku iz inostranstva gdje živi i radi, svakog ljeta u svojoj kući u Baru obezbjedjuje ljetovanje djeci sa hendikepom.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Tuesday, 31 July 2012 11:31

img 6493Donacija tone hrane u julu mjesecu

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je uz pomoć donatora firme Mercator CG obezbjedila i uručila dječije paketiće sa slatkišima za 100 mališana, čiji su roditelji korisnici materijalnog obezbjeđenja porodice preko Centra za socijalni rad Podgorica, a koji su otputovali na sedmodnevni odmor u Lovćenskom odmaralištu na Ivanovim Koritima. Banka Hrane je i ranijih godina izlazila u susret mališanima koji preko Centra za socijalni rad Podgorica odlaze na ljetovanje i nadamo se da će nam ova vrsta akcije postati praksa tokom narednih ljetnjih sezona.

Zbog iznenadnog požara koji je zahvatio izbjeglički kamp na Koniku, Banka Hrane je uspjela da pribavi donacije i uz pomoć firmi Expo Commerce i Bar-Kod izašli smo u susret porodicama koje su ostale bez svojih skromnih kuća, a sve preko Udruženja raseljenih Roma i Egipćana sa Kosmeta.
Tokom jula mjeseca Banka Hrane je realizovala i brojne druge humanitarne akcije doniranja hrane, tj. porodičnih paketa, pa smo tako izašli u susret Nacionalnoj asocijaciji roditelja djece sa smetnjama u razvoju (NARDOS) preko koje smo pomogli porodice iz NVO „Zračak nade“ Pljevlja i Prvo udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama Podgorica, a izašli smo u susret i porodicama korisnicima Narodne kuhinje pri Sabornom hramu Hristovog vasksenja, NVO „Rastimo zajedno“ Danilovgrad i SOS skloništu za žene i djecu žrtve nasilja iz Nikšića.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Wednesday, 11 July 2012 09:08

slika001Banka hrane donirala hranu SOS skloništu za žene i đecu žrtve nasilja Nikšić

Humanitarna fondacija Banka hrane - Podgorica, je donirala SOS telefonu za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić oko 79 kg hrane za potrebe žena u SOS skloništu za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić.
Fondacija Banka hrane Grne Gore zajedno sa donatorom DELHAIZE Montenegro je donirala pakete hrane koji se sastoje od brašna, šećera, pirinča, soli, tjestenine, konzervi, pudinga, cedevite, bombona, hrane za djecu, deterdženta I sl, za 18 osoba. Ovom donacijom je pomognuto obezbjeđivanje osnovnih životnih namirnica potrebnih za prehranjivanje žena I djece u SOS skloništu Nikšić.
SOS telefon Nikšić je marta 2009. godine otvorio Sklonište za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić. Sklonište je smještajnih kapaciteta za 20 osoba. Pored Banke hrane Crne Gore Skloništu su donirali hranu pekara Božović, mljekara Srna i mesna industrija Goranović.

{fshare}

Read more...

 
 

Page 135 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteers



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu