Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

Tuesday, 27 November 2012 08:58

slika001„Dan” i „Banka hrane” uljepšali Mihailu rođendan

Dnevne novine „Dan” i NVO „Banka hrane Crne Gore” donirali su porodici Kićović paket hrane i higijenskih sredstava. Kićović nam je ispričao da su ga paketi posebno obradovali, posebno zato što su uručeni u petak 16. novembra, pošto je to datum rođenja njegovog sina Mihaila.
Paket ukupne težine 19,15 kilograma sadrži četiri kilograma šećera, šest kilograma brašna, dva litra ulja, po dva kilograma tjestenine, pirinča i keksa, kao i četiri konzerve sa hranom. U higijenskom paketu se nalazi pola kilograma deterdženta za veš, pola litra tečnosti za suđe i jedan sapun.

{fshare}

Read more...

 

PDFPrintE-mail

Saturday, 17 November 2012 06:11

slika001Donacija samohranoj majci Desanki Lučić i njenom sinu

Banka Hrane uspostavila je saradnju sa DN "Dan" sa kojima će u budućem periodu, uz saradnju i sa kompanijom "Delhaize Montenegro", pomagati materijalno ugrožene porodice.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&;rubrika=Povodi&clanak=355251&datum=2012-11-11&naslov=Dje%E8aka+od+13+godina+nosi+u+naru%E8ju

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Friday, 16 November 2012 06:46

slika010Petnaestočlanoj porodici Rama Drdalaja iz Risna uručena pomoć Banke hrane

Do­ma­ćin­stvo Ra­ma Dr­da­la­ja iz Ri­sna, ra­se­lje­nog sa Ko­so­va, do­bi­lo je po­moć Ban­ke hra­ne, či­je pa­ke­te mu je, uz po­moć kom­pa­ni­je  Del­ha­i­ze Cr­na Go­ra, u sri­je­du uru­či­la eki­pa re­por­te­ra i no­vi­na­ra „Da­na”.

- Za­hva­lju­jem se pu­no va­ma i Ban­ci hra­ne, vi ste pr­vi ko­ji ste nam na ova­kav na­čin do­ni­je­li po­moć. Ima Ri­šnja­na ko­ji zna­ju na­šu si­tu­a­ci­ju i do­no­se nam odje­ću i obu­ću za dje­cu, ali ova­kvu vr­stu po­mo­ći ni­smo do sa­da do­bi­ja­li. Ni­sam imao na­mje­ru da tra­žim, to je is­pa­lo slu­čaj­no, mi­lo mi je što ste do­šli, hva­la vam još jed­nom, ka­zao je 61-go­di­šnji Ra­mo Dr­da­laj, ko­ji je kao gla­va broj­ne po­ro­di­ce pre­u­zeo pa­ke­te sa hra­nom i hi­gi­jen­skim ar­ti­kli­ma. Do­ma­ćin­stvo ima 15 čla­no­va, od ko­jih su pet be­ba – Ra­mo i nje­go­va su­pru­ga ima­ju pe­to­ro ma­li­ša­na, sve jed­no dru­gom do uve­ta: Le­o­trim ima šest go­di­na, za­tim go­di­nu da­na mla­đa Emi­na, pa če­tvo­ro­go­di­šnja Va­len­ti­na, i bli­zan­ci Mer­gim i Men­tor, be­be od go­di­nu i po; sa nji­ma ži­ve i pe­to­ro Ra­mo­ve od­ra­sle dje­ce iz nje­go­vog pret­hod­nog bra­ka-ćer­ka Lju­mi­ja, ko­ja je raz­ve­de­na bri­ne o svo­joj ćer­ci, dvo­go­di­šnjoj Le­o­no­ri, a jed­no­i­po­go­di­šnja Al­me­di­na i Adri­jan, ko­ji ima tek mje­sec da­na, dje­ca su nje­go­vog si­na, ko­ji ta­ko­đe ži­vi raz­dvo­jen od su­pru­ge. Tu su još tri si­na, ko­ji nam se ni­su pred­sta­vi­li to­kom na­še po­sje­te.  S ob­zi­rom da se ra­di o pet be­ba, maj­ke su pi­ta­le da li u pa­ke­ti­ma ima pe­le­na, ko­jih, na­ža­lost, ni­je bi­lo.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Thursday, 15 November 2012 10:16

slika005Zvonku i Novki Nikćević, iz Kličeva, "Dan" urućio pomoć Banke hrane

Upr­kos či­nje­ni­ci što su sprem­ni da ra­de, ne če­ka­ju­ći mi­lo­sti­nju Zvon­ko (48) i Nov­ka (34) Nik­če­vić iz pri­grad­skog na­se­lja Kli­če­vo, na­do­mak Nik­ši­ća, te­ško da mu­gu pre­hra­ni­ti de­ve­to­ro dje­ce. Sa­znav­ši za sud­bi­nu ove je­da­na­e­sto­čla­ne porodice dnev­na no­vi­na „Dan” u sa­rad­nji sa Ban­kom hra­ne ko­ju do­ni­ra Del­ha­i­ze - Cr­na Go­ra, obez­bi­je­đe­na je do­na­ci­ju u osnov­nim ži­vot­nim na­mir­ni­ca­ma, bra­šnu, ulju, še­će­ru, pi­rin­ču, ma­ka­ro­na­ma i pa­šti, ali i sred­stvi­ma za hi­gi­je­nu, a pa­ke­ti sa vi­še od 35 ki­lo­gra­ma po­mo­ći ju­če su im uru­če­ni.

Za­hval­ni su Nik­če­vi­ći, pa bla­go­si­lja­ju. Ka­žu da im ni­ko do sa­da ni­je ni po­nu­dio po­moć od in­sti­tu­ci­ja, iz­u­zi­ma­ju­ći ne­ko­li­ko po­je­di­na­ca, ko­ji su i ne­se­bič­no po­ma­ga­li.

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Friday, 02 November 2012 07:32

slika006Donacija Dječijem domu "Mladost" iz Bijela

Povodom Svjetskog dana borbe protiv siromastva Banka hrane Crne Gore je uz pomoc gradjana i drustveno odgovornih kompanija uspjela da obezbijedi hranu za samohrane roditelje iz deset crnogorskih opstina. Skupili smo 8 tona i 380 kg hrane i omogucili da 838 samohranih porodice dobiju pomoc u hrani.

Banka hrane Crne Gore i ovoga mjeseca u fokusu stavlja djecu i njihove problema. Nasa paznja je ovoga puta usmjerena ka djeci koja su bez roditeljskog staranja i smjestena su u Djecijem domu " MLADOST " u Bijeloj.

{fshare}

Read more...

 
 

Page 134 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteers



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu