Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home

PDFPrintE-mail

torte001Nova humanitarna akcija u kojoj možete učestvovati i vi 

Banka hrane i FLEX Alumni Montenegro ponovo rade divan projekat pod nazivom "Slatkis za njihov osmjeh".  Ovog puta obilježavamo Medjunaroni dan humanosti 19. Avgust. 

Da bi učinjeli pažnju djeci koja dolaze iz socijalno ugroženih porodica a koja će biti naši gosti u nedjelju , 19. Avgusta u KIC “ Budo Tomović” u Američkom uglu od 10 h do 12h , poklonićemo im torte kao simbol naše ljubavi prema njima.

Ima mjesta i za Vašu humanist 19. Avgusta!

Ovom prilikom zelimo da vas pozovemo da DONIRATE skolski pribor (sveske, olovke, bojice, itd.) 

Čekamo vas u American Corner Podgorica 19. AVGUSTA OD 10 h DO 12h

Pokažimo humanost, budumo ljudi!


 

PDFPrintE-mail

novi logoBanka hrane donirala hranu UZPD

Prema riječima predsjednice Fondacije, Marine Medojević, Banka hrane godinama pruža podršku licima sa invaliditetom u vidu namirnica, a prošle godine je pet udruženja dobilo novogodišnje jelke i poklone za svoje članove.

Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Banka hrane donirala je nikšićkom Udruženju za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju (UZPD) donaciju u hrani. “Naši članovi dobili su sojino mlijeko, kornfleks, humus salatu i slatkiše. Ova podrška je značajna ne samo zbog materijalne vrijednosti, već kao human gest, znak pažnje i solidarnosti, na čemu lica sa invaliditetom zahvaljuju , prepoznajući Banku hrane kao dugogodišnjeg iskrenog prijatelja”, saopštili su iz UZPD-a. Prema riječima predsjednice Fondacije, Marine Medojević, Banka hrane godinama pruža podršku licima sa invaliditetom u vidu namirnica, a prošle godine je pet udruženja dobilo novogodišnje jelke i poklone za svoje članove. “Osobe sa invaliditetom se i danas suočavaju sa mnogobrojnim problemima kao što je neadekvatna zdravstvena zaštita, nepristupačnost ustanova, diskriminacija po raznim osnovama, nedostatak socijalnih servisa podrške i siromaštvo”, istakla je Medojević. Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju trudi se da članovima obezbijedi stručne tretmane logopeda, defektologa, psihologa i fizioterapeuta, psihološko i pravno savjetovalište, uslugu dnevnog boravka, personalnu asistenciju, sportske aktivnosti, kao i zapošljavanje. Pomažu im da ostvare svoja prava i da se uključe u sve društvene aktivnosti.  

http://www.vijesti.me/vijesti/niksic-banka-hrane-donirala-hranu-uzpd-965813

 

   

PDFPrintE-mail

klikovac1Društveno odgovorno poslovanje kompanije "Klikovac"

Kompanija “ Klikovac “ je donirala Banki hranre 1370 komada Polimark Kenfa , u pakovanju od 300ml .Kenf je veoma ukusan sos koji nastaje mješavinom kečapa i senfa.

Hvala najljepša našim prijateljima na donaciji!

Donaciju smo namijenili Narodnoj kuhinji , kako bi pomogli porodicama kojima je obrok iz ove kuhinje najčešće jedini u toku dana.

Da se dobro, dobrim vrati!

   

PDFPrintE-mail

domacatrgDruštveno odgovorno poslovanje kompanije "Domaća trgovina"

Danas je kompanija “Domaća trgovina “ u Nikšiću podijelila garderobu i obuću za porodice koje se nalaze na evidenciji Banke hrane Crne Gore. Hvala mnogo u ime Banke hrane CG i porodica koje su donaciju dobile.

Domaća trgovina : “Danas nam je u posjeti bilo bas dosta porodica. Bilo je zadovoljstvo , sto smo vidjeli zadovoljna lica ljudi kojima je pomoc potrebna i primili rijeci zahvalnosti “

Porodice koje su dobile donaciju: “Hvala puno sto nam pomažete u ovim teškim situacija . Šta imamo reci osim da pamtimo” “Hvala Vam puno.!Srdačan pozdrav od mene i moje djece.Svako dobro”

“Uzeli bas dosta , samo mogu da se zahvalim njima u butiku puno i Vama , naravno . Hvala sta drugo mogu”

“Djevojčice su prezadovoljne. Hvala vam mnogo”

Read more...

   

PDFPrintE-mail

nikcevicMolba samohrane majke Svetlane Nikčević iz Nikšića

“Pomozite da platim struju i kupim drva za zimu”

Obracam vam se sa nadom da ćete naći razumijevanja za moju tešku situaciju u kojoj se nalazim i pomoći koliko možete Samohrana sam majka troje djece.Suprug mi je umro. Primala sam naknadu za majke sa troje i više djece,koju su mi ukinuli u julu mjesecu.Od tada nemam nikakvih primanja.Djeca nijesu mogla da naslijede penziju od oca jer je i on naslijedio od njegovog zbog bolesti. Uz pomoc gospodje Marine Medojevic i Banke hrane spremila sam dijete u školu.Živim sa dva sina Bozidarom od 17 godina i Jovicom od 8 godina,ćerka se udala. Sin Bozidar radi od svoje 7 godine kako bi zaradio za osnovne namirnice . Nije imao djetinjstvo kao njegovi vršnjaci . Završio je osnovnu školu. ,Dobrotvorka iz Tivta mu je uplatila da varedno polozi prvi razred srednje škole , upisao je za kuvara kako bi što prije došao do kore hljeba . Svakodnevno nam je problem , gdje se zaduziti za hranu i kako platiti dug. Obraćala sam se za pomoć Centru za socijalni rad , posle tri mjeseca su mi dali 30e. Predala sam zahtjev za socijalnu pomoć , jos nikakvog odgovora nema. Više su mi djeca gladni nego sita .

Read more...

   

Page 1 of 172

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu