Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

Tuesday, 08 March 2011 00:00

slika002Donacija samohranim majkama povodom 8.marta

Fondacija Banka hrane Podgorica je povodom 8. marta – međunarodnog praznika žena uz pomoć prijatelja fondacije firmi Hemko, Barkod i Merkator CG donirala higijenske pakete samohranim majkama, koje se nalaze na spisku Centra za socijalni rad kao socijalno ugrožene. Paketi su obuhvatili deset artikala, uglavnom za ličnu higijenu. Da bi uljepšali ovaj dan, Banka hrane je uz pomoć donatora cvjećare Habitat uspjela, kao znak pažnje, da obezbijedi i po jednu ružu ovim samohranim majkama, koje su na rubu egzistenciju u svakodnevnoj borbi za golo preživljavanje. Pakete i ruže su im uručili predstavnici muškog dijela volontera Banke hrane. To je, na neki način bila i simbolična čestitka ovog praznika našim najugroženijim sugrađankama i human gest koji pokazuje da ipak ima onih koji misle na njih. Ovom akcijom je obuhvaćeno 55 samohranih majki sa teritorije Glavnog grada. I ovo je još jedna u nizu akcija koje je fondacija Banka hrane za nepunih godinu svog postojanja realizovala. Nažalost broj samohranih majki, i uopšte pojedinaca kojima je ova vrsta pomoći potebna je mnogo veći, u odnosu na broj zainteresovanih donatra da humanošću doprinesu da se suzbije siromaštvo u Crnoj Gori.

Read more...

 

PDFPrintE-mail

Friday, 14 January 2011 00:00

slika003Dodijeljeno hiljadu boca sokova cockta

Humanitarna fondacija “Banka Hrane” Podgorica poslije novogodišnjih praznika nastavila je sa svojim aktivnostima. Ovoga puta uz pomoć firme Montecco Inc. Podgorica koja je donirala hiljadu boca sokova Cockta Banka Hrane je izašla u susret brojnim socijalno ugroženim grupama. Donacijom od 150 sokova pomogli smo Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno” iz Danilovgrada, sa 200 boca sokova Cockta pomogli smo Dom za stara lica “Duga”, a sa 150 boca Dom za stara lica “Relax” u Spužu. Zatim smo 150 boca sokova uručili Domu za beskućnike “Put nade” iz Podgorice, a 100 boca sokova Cockta Sigurnoj ženskoj kući Podgorica. Narodnoj kuhinji pri hramu Hristovog vaskrsenja smo uručili sokove u količini od 250 boca, od kojih smo dobili iz zahvalnicu za sve do sada učinjene humane akcije.

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Thursday, 30 December 2010 00:00

slika005Uručeno 200 novogodišnjih paketića

Uz pomoć prijatelja Banke hrane, prije svega Merkatora CG kome su se pridružili i Crnagoracoop, Klikovac DOO i Primat, Banka hrane je uspjela da obezbijedi 200 novogodišnjih paketića, koje je donirala najugroženijim mališanima sa područja Podgorice, Danilovgrada i Kolašina.

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Thursday, 02 December 2010 00:00

slika001Popisivanje, provjeravanje i pakovanje donirane hrane

Volonteri Banke hrane su popisivali donirane namirnice, provjerali da li su u roku trajanja, i pravili pakete od 12kg namijenjene socijalno ugroženim stanovnicima Podgorice i Nikšića.

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Sunday, 28 November 2010 00:00

slika002Prvi i drugi dan akcije "Humanošću protiv gladi"

U prvom danu akcije “Humanošću protiv gladi” u Podgorici je u tri objekta Mercator Mexa i Rode u kojima se sprovodi akcija sakupljeno skoro dvije tone osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu, i oko 200kg u Mercator Mex supermarketu u Nikšiću.

Read more...

 
 

Page 144 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu