Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

wall2

 

Uskoro akcija povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva

PDFPrintE-mail

Tuesday, 11 October 2011 00:00

billboard001billboard002

 
 

PDFPrintE-mail

Friday, 07 October 2011 00:00

slika006Donacija 350 kg sira trapista Udruženju raseljenih Roma i Egipćana sa Kosmeta

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je u saradnji sa firmom Bar-Kod kao donatorom, obezbijedila i distribuirala oko 350kg sira trapista za Udruženje raseljenih Roma i Egipćana sa Kosmeta u Crnoj Gori koji su nastanjeni u Podgorici.

Ova populacija vrlo oskudno živi na rubu egzistencije u vrlo neuslovnim barakama, te predstavlja jednu od najugroženijih kategorija društva, koje je najviše pogodila nemaština. Pored toga što se suočavaju sa glađu i siromaštvom, njihov veliki problem je i njihov status u Crnoj Gori, koji još uvijek nije riješen. Ovo udruženje koje je pomogla Banka Hrane broji nešto više od 150 porodica, što znači da preko hiljadu osoba živi u uslovima nedostojnim čovjeka.

http://www.vijesti.me/vijesti/akcija-bar-koda-banke-hrane-sir-rome-podgorici-uskoro-pomoc-sjever-clanak-41307

{fshare}

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Saturday, 17 September 2011 00:00

slika001Donacija Udruženju mladih sa hendikepom i korisnicima usluga Narodne kuhinje

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je u saradnji sa firmom Bar-Kod kao donatorom, isporučila preko 100 kg sira trapista, članovima Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore i korisnicima usluga Narodne kuhinje pri hramu Hristovog vaskrsenja.

Svjesni činjenice da mladi sa hendikepom u Crnoj Gori veoma teško dolaze do posla, pa samim tim su najčešće u stanju socijalne potrebe, Banka Hrane se odlučila da ovu donaciju dodijeli njihovom Udruženju iz Podgorice, kao i korisnicima Narodne kuhinje pri hramu Hristovog vaskrsenja, kojima je Banka Hrane i ranije donirala hranu kao, zaista egzistencijalno najugroženijima u Crnoj Gori.

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

Monday, 12 September 2011 00:00

slika001Donacija udruženju roditelja i djece sa smetnjama u razvoju "Ljepša budućnost" Berane

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je i ovoga mjeseca u saradnji sa firmom Mercator Crna Gora kao donatorom, obezbijedila prigodne humanitarne pakete za sugrađane kojima je ova vrsta pomoći neophodna. Ovoga puta, imajući u vidu lošu socijalnu situaciju na sjeveru Crne Gore, Banka hrane - Podgorica se odlučila da donaciju dodijeli članovima uruženja roditelja i djece sa smetnjama u razvoju „Ljepša budućnost“ iz Berana. Nadamo se da smo ovim gestom učinili da roditelji i djeca iz ovog udreženja shvate da postoje oni koji misle o njima i koji pokušavaju da im olakšaju sumornu svakodnevnicu.

Read more...

 
 

Page 142 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteers



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"



Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu