Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home Akcije
Saopštenja

PDFPrintE-mail

novi logoBanka hrane donirala hranu UZPD

Prema riječima predsjednice Fondacije, Marine Medojević, Banka hrane godinama pruža podršku licima sa invaliditetom u vidu namirnica, a prošle godine je pet udruženja dobilo novogodišnje jelke i poklone za svoje članove.

Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Banka hrane donirala je nikšićkom Udruženju za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju (UZPD) donaciju u hrani. “Naši članovi dobili su sojino mlijeko, kornfleks, humus salatu i slatkiše. Ova podrška je značajna ne samo zbog materijalne vrijednosti, već kao human gest, znak pažnje i solidarnosti, na čemu lica sa invaliditetom zahvaljuju , prepoznajući Banku hrane kao dugogodišnjeg iskrenog prijatelja”, saopštili su iz UZPD-a. Prema riječima predsjednice Fondacije, Marine Medojević, Banka hrane godinama pruža podršku licima sa invaliditetom u vidu namirnica, a prošle godine je pet udruženja dobilo novogodišnje jelke i poklone za svoje članove. “Osobe sa invaliditetom se i danas suočavaju sa mnogobrojnim problemima kao što je neadekvatna zdravstvena zaštita, nepristupačnost ustanova, diskriminacija po raznim osnovama, nedostatak socijalnih servisa podrške i siromaštvo”, istakla je Medojević. Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju trudi se da članovima obezbijedi stručne tretmane logopeda, defektologa, psihologa i fizioterapeuta, psihološko i pravno savjetovalište, uslugu dnevnog boravka, personalnu asistenciju, sportske aktivnosti, kao i zapošljavanje. Pomažu im da ostvare svoja prava i da se uključe u sve društvene aktivnosti.  

http://www.vijesti.me/vijesti/niksic-banka-hrane-donirala-hranu-uzpd-965813

 

 

PDFPrintE-mail

klikovac1Društveno odgovorno poslovanje kompanije "Klikovac"

Kompanija “ Klikovac “ je donirala Banki hranre 1370 komada Polimark Kenfa , u pakovanju od 300ml .Kenf je veoma ukusan sos koji nastaje mješavinom kečapa i senfa.

Hvala najljepša našim prijateljima na donaciji!

Donaciju smo namijenili Narodnoj kuhinji , kako bi pomogli porodicama kojima je obrok iz ove kuhinje najčešće jedini u toku dana.

Da se dobro, dobrim vrati!

 
 

PDFPrintE-mail

domacatrgDruštveno odgovorno poslovanje kompanije "Domaća trgovina"

Danas je kompanija “Domaća trgovina “ u Nikšiću podijelila garderobu i obuću za porodice koje se nalaze na evidenciji Banke hrane Crne Gore. Hvala mnogo u ime Banke hrane CG i porodica koje su donaciju dobile.

Domaća trgovina : “Danas nam je u posjeti bilo bas dosta porodica. Bilo je zadovoljstvo , sto smo vidjeli zadovoljna lica ljudi kojima je pomoc potrebna i primili rijeci zahvalnosti “

Porodice koje su dobile donaciju: “Hvala puno sto nam pomažete u ovim teškim situacija . Šta imamo reci osim da pamtimo” “Hvala Vam puno.!Srdačan pozdrav od mene i moje djece.Svako dobro”

“Uzeli bas dosta , samo mogu da se zahvalim njima u butiku puno i Vama , naravno . Hvala sta drugo mogu”

“Djevojčice su prezadovoljne. Hvala vam mnogo”

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

nikcevicMolba samohrane majke Svetlane Nikčević iz Nikšića

“Pomozite da platim struju i kupim drva za zimu”

Obracam vam se sa nadom da ćete naći razumijevanja za moju tešku situaciju u kojoj se nalazim i pomoći koliko možete Samohrana sam majka troje djece.Suprug mi je umro. Primala sam naknadu za majke sa troje i više djece,koju su mi ukinuli u julu mjesecu.Od tada nemam nikakvih primanja.Djeca nijesu mogla da naslijede penziju od oca jer je i on naslijedio od njegovog zbog bolesti. Uz pomoc gospodje Marine Medojevic i Banke hrane spremila sam dijete u školu.Živim sa dva sina Bozidarom od 17 godina i Jovicom od 8 godina,ćerka se udala. Sin Bozidar radi od svoje 7 godine kako bi zaradio za osnovne namirnice . Nije imao djetinjstvo kao njegovi vršnjaci . Završio je osnovnu školu. ,Dobrotvorka iz Tivta mu je uplatila da varedno polozi prvi razred srednje škole , upisao je za kuvara kako bi što prije došao do kore hljeba . Svakodnevno nam je problem , gdje se zaduziti za hranu i kako platiti dug. Obraćala sam se za pomoć Centru za socijalni rad , posle tri mjeseca su mi dali 30e. Predala sam zahtjev za socijalnu pomoć , jos nikakvog odgovora nema. Više su mi djeca gladni nego sita .

Read more...

 
 

PDFPrintE-mail

struja1Zahvalnica trudnice iz Podgorice

“Obracam se svim ljudima dobrog srca koji su pomogli poslednjih 10 dana. Posebno se zahvaljujem gdji , Marini Medojevic koja je sve ovo organizovala. Zahvaljujem se svim ljudima koji su pomogli a posebmo kompani Celebic na uplacenoj struji . Ne bih se zahvaljivala pojedinacno , da nekog ne preskocim. Uz ovu zahvalnicu bi se obratila , ako nisam neskromna , samo još za pomoc oko nabavke drva i hrane za bebicu. Hvala jos jednom od srca” Naša trudnica je zahvaljujući mnogima od vas dobila svu opremu za bebu: nosiljku, mrežicu, kolica, dubak, ljuljašku, garderobu. Dobila je hranu i higijenska sredstva. Dobila je i izvjesnu količinu novčanih sredstava. Kuvar Žarko našu trudnicu ne zaboravlja sa donacijama gotovih jela. Kompanija “ Čelebić” je izmirila račun za struju. Gdja mora , samo 10 eu da plati priključak i struja će biti upaljena. Gdin Luka koji živi jako skromno je odvojio od svojih drva 3 metra i ponio gdji. Na žalost to nije dovoljno, potrebno joj je još 4-5 metara do kraja zime Gdja moli za bebi hranu jer nije mogla ni dva starija sina da doji . Kaže da je HIPP hrana sasvim u redu jer je najjeftinija pa će nju nastaviti da daje bebi Hvala svima i u ime Banke hrane Crne Gore Opet smo usrećili jednu porodicu HUMANOST NAS SPAJA! 

 
 

Page 1 of 145

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu