Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home

PDFPrintE-mail

slika001Donacija Udruženju mladih sa hendikepom i korisnicima usluga Narodne kuhinje

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je u saradnji sa firmom Bar-Kod kao donatorom, isporučila preko 100 kg sira trapista, članovima Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore i korisnicima usluga Narodne kuhinje pri hramu Hristovog vaskrsenja.

Svjesni činjenice da mladi sa hendikepom u Crnoj Gori veoma teško dolaze do posla, pa samim tim su najčešće u stanju socijalne potrebe, Banka Hrane se odlučila da ovu donaciju dodijeli njihovom Udruženju iz Podgorice, kao i korisnicima Narodne kuhinje pri hramu Hristovog vaskrsenja, kojima je Banka Hrane i ranije donirala hranu kao, zaista egzistencijalno najugroženijima u Crnoj Gori.

Saturday, 17 September 2011 00:00

Read more...


 

PDFPrintE-mail

slika001Donacija udruženju roditelja i djece sa smetnjama u razvoju "Ljepša budućnost" Berane

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica je i ovoga mjeseca u saradnji sa firmom Mercator Crna Gora kao donatorom, obezbijedila prigodne humanitarne pakete za sugrađane kojima je ova vrsta pomoći neophodna. Ovoga puta, imajući u vidu lošu socijalnu situaciju na sjeveru Crne Gore, Banka hrane - Podgorica se odlučila da donaciju dodijeli članovima uruženja roditelja i djece sa smetnjama u razvoju „Ljepša budućnost“ iz Berana. Nadamo se da smo ovim gestom učinili da roditelji i djeca iz ovog udreženja shvate da postoje oni koji misle o njima i koji pokušavaju da im olakšaju sumornu svakodnevnicu.

Monday, 12 September 2011 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika005Donacija NVO-u "Sunčev zrak" Herceg Novi

Humanitarna organizacija “Banka Hrane” iz Podgorice uručila je juče 300 kg prehrambenih proizvoda Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama «Sunčev zrak» iz Herceg Novog. Ovu humanitarnu akciju banka Hrane je realizovala uz pomoć donatora «Merkator CG», «Hemko» i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja preko AD «Plodova»

Sunday, 31 July 2011 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

ambasada-sadAmbasada SAD sa 184.000$ pomogla projekte 12 NVO


Ambasada SAD u Podgorici finansiraće 12 projekata crnogorskih nevladinih organizacija koje promovišu učešće građana i pokrivaju čitav spektar društvenih i političkih pitanja, i za tu svrhu je opredijeljeno 184.000 $.
Ambasadorka SAD Su K. Braun kazala je da vjeruje da organizacije građanskog društva predstavljaju fundamentalni element snažne demokratije i pojasnila da ambasada projekte crnogorskih nevladinih organizacija finansira posredstvom programa Demokratske komisije za male grantove.

Friday, 22 July 2011 00:00

Read more...

   

PDFPrintE-mail

slika002Donacija Udruženju roditelja i djece sa smetnjama u razvoju Ulcinj

Humanitarna fondacija „Banka Hrane“ Podgorica, u saradnji sa firmom Mercator Crna Gora kao donatorom, uručila je pakete pomoći Udruženju roditelja i djece sa smetnjama u razvoju iz Ulcinja. Banka hrane u kontinuitetu svakog mjeseca uz pomoć Merkatora pokušava da prikladnim paketima obraduje najmlađe koji se zbog posebnih potreba nalaze na marginama društva. Ovim želimo da pokažemo da ima neko ko misli i na njih.
Ovom akcijom se „Banka Hrane“ po prvi put predstavlja nekoj primorskoj opštini, a namjerno smo i odabrali Ulcinj, jer je to opština u kojoj se veliki broj stanovnika nalazi u zoni siromaštva i socijalno je ugroženo. Svjesni smo da je kriza učinila da je životni standard građana i na primorju veoma nizak i veliki broj građana prima neku vrstu socijalne pomoći i živi u vrlo teškim uslovima. Najčešće su u stanju socijalne potrebe i lica koja ne mogu sama o sebi da vode osnovnu brigu i računa i kojima su ovakve vrste pomoći prijeko potrebne, a i čini ih srećnim da znaju da neko misli na njih i da nisu sami i izopšteni iz društva.

Monday, 11 July 2011 00:00

Read more...

   

Page 163 of 167

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu