Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
banner
banner
banner
banner

Apel za usluge

Rad Banke hrane Podgorica takođe možete podržati doniranjem: OPREME   kompjutera, štampača, kopir mašine, faks mašine, prevoznog sredstva - kombi, viljuškari, palete, kartoni, kutije... ili USLUGA   ustupanjem poslovnog i skladišnog prostora, uslugama transporta, promocije akcija, štampanja materijala, saveta i konsultacija itd.
Read more: %s

Lista namirnica

• Hljeb, pecivo, brašno i ostali proizvodi od žitarica • Ulje, šećer, so, sirće, začini • Supa u kesici • Krompir-pire (instant) • Konzervirana hrana • Pirinač, tjestenina, pahuljice • Suhomesnati proizvodi • Sardine, paštete, mesni narezak • Pasulj (suvi) • Konzervirano povrće • Cvekla,…
Read more: %s

Apel za sponzorstvo

Banci hrane Podgorica su neophodna finansijska sredstva za funkcionisanje tj. za pokrivanje troškova poslovanja: plaćanje operativnih troškova (telefona, struje itd.), zakupa poslovnog i skladišnog prostora, zarade zaposlenih, nabavku transportnog vozila itd. Ovim putem apelujemo na pojedince, institucije i kompanije da podrže ovaj humanitarni projekat od…
Read more: %s

Apel za donacije

Banka hrane – Podgorica prikuplja namirnice od:- preduzeća iz prehrambenog sektora- neprehrambrenog sektora: kompanija, agencija, preduzeća, poslovnih banaka itd. koje  namirnice kupuju u maloprodajnim objektima i doniraju ih Banci hrane Podgorica- potrošača koji ih doniraju tokom akcija organizovanih u megamarketima- trgovinskih lanaca čiji prehrambreni proizvodi…
Read more: %s
YOU ARE HERE Home

PDFPrintE-mail

radulovici001Radulovićima iz Komana svaka pomoć dobrodošla

Na samo dvadesetak kilometara od Podgorice , a mnogo daleko od svojih vršnjaka, u selu Komani , u vrlo teškim uslovima žive Bogdan, Novak, Milodarka i Petar sa svojim roditeljima.

Nemaju oni puno želja kao njihovi vršnjaci. Ne žele oni I-Phone, niti su ikad čuli da postoji, ne žele ni brendiranu odjeću, niti znaju sta je brend, ne žele ni nove patike, zadovoljni su sa onim dva-tri broja većim koje im neko pokloni. Najveća želja djece je da njihov teško bolesni otac Nikola ozdravi. Da, kako oni kažu, može opet da im kupuje brašno. Njihov otac je ostao paralizovan nakon teškog moždanog udara i nalazi se na odjeljenju intezivne njege u KBC-u. Majka, Jelena, je takodje lošeg zdravstvenog stanja, tako da ova djeca preživljavaju zahvaljujući pomoći dobrih ljudi. Bogdan, Novak i Milodarka su djeca sa posebnim potrebama.Stanje djece su utvrdili psiholozi pa školski program rade po posebnom programu.

Mi iz Banke hrane, molimo institucije da , zbog zdravstvenog stanja djece i materijalnih nedaca u kojima žive , razmisle je li moguće da djeca , ukoliko žele, nastave školovanje u ustanovi koji bi im obrzbijedila boravak i školovanje. Takodje socijalna pomoč bi bila jako korisna ovoj porodici jer je stanje u kojem su sada blago rečeno napeto i neizvjesno. Ovo troje djece i njihov brat Petar su djeca koja nijesu rodjena pod “srećnom zvijezdom”, ako se “srećnom zvijezdom” mogu nazvati normalni uslovi za život. Ova porodica živi na malom imanju, u urušenoj kući sa polomljenim prozorima i bez toaleta.

Read more...


 

PDFPrintE-mail

skola001Donacija za učenike OŠ " Božidar Vuković Podgoričanin "

-Dr. Oetker - Smrznuta pica MOZZARELLA 325g – 224 kom

-Dr. Oetker - Smrznuta pica QUATTRO FORMAGGI 305g – 119 kom 

-Kent Missbon Coffeee – tvrde bombone 43g - 104 kom 

-Kent Missbon Butter - tvrde bombone 43g – 248 kom

-Kent Missbon jagoda i jabuka – tvrde bombone 43g – 50 kom

Riječi učiteljice :

"Hvala puno. . .djeca su presrecna,danas im je praznik. . .ovo smo im dijelili u cast DANA ROMA da se zaslade i kao POZDRAV PROLJECU "

Djeca su čiste duše , emocije ne kriju

   

PDFPrintE-mail

psiho001Donacija Udruženju za pomoc licima ometenim u psihofizickom razvoju - Nikšić

-Sok Fruvita Voćna dolina (dunja i jabuka) 1500ml - 918 kom 

-Musli prženi badem 375g - 137 kom 

-C začinska paprika slatka 30g - 462 kom 

-Misura biskvit cacao 95g - 944 kom

Drago nam je da su porodice jako zadovoljne sa donacijom

   

PDFPrintE-mail

tona001Upravo smo podijelili tonu hrane i higijenskih sredstava za 50. porodica

Danas u 15 h , u saradnji sa Rotarakt klubom Podgorice i Budve , podijelili smo pomoc u hrani i higijenskim sredstvima , težine od po 20 kg i više po porodici , za ukupno 50 porodica. Humani gradjani Podgorice i Budve su svojim donacijama omogucili ovu donaciju.

Neizmjerna je bila radost porodica koje su dobile donaciju. Da se dobro , dobrim vraća !

   

PDFPrintE-mail

sedam0017.rođendan Banke hrane

TV Vijesti nas je ugostila jutros u jutarnjem programu "Boje jutra" , na naš 7.rodjendan. Velika hvala Marijana Kadić Bojanić, Ta nja Ašanin, Bojana Golijanin, Mileva ,Majda , Marko,Aleksandra, Dijana, Ana...To je bila prilika da se zahvalimo njima ali i svim ostalima na podrsci.

Hvala dobri ljudi što nas podržavate, što nam pomažete i što ste humani.Humanost nas spaja!

https://www.youtube.com/watch?v=jRKL5Jkf7w8&feature=youtu.be

   

Page 9 of 167

Video galerija

Audio

Najave desavanja

heart

...

 

 


Banner

President Obama volunteersGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Akcija "Podari radost"Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

User menu